Reload Hungary Inkubációs Program

“A HU.B (Hungarian Bridges) szervezet első kezdeményezéseként hívja életre a Reload Hungary Inkubációs Programot, hogy felkarolja és pályára állítsa a megváltozott körülményekre gyorsan reagáló és a gazdaság újraindítását ösztönző, a világon bárhonnan érkező magyar innovatív ötleteket.

A jelenlegi helyzetben, a képzés virtuális megvalósulása miatt, elkötelezett célunk, hogy a magyar diaszpórában is minél több vállalkozó kedvű, jó ötlettel rendelkező egyént és csapatot érjünk él és biztassuk őket a jelentkezésre. Az inkubációs programban való részvétel nem igényel fizikai jelenlétet, így a bekerülő csapatok az időzónákat áthidalva, akár Sydney-től New Yorkon át egyszerre vehetnek részt az üzletfejlesztési képzéseken.

A 12 tagot számláló a HU.B (Hungarian Bridges) a Startup Campus, a HEPA (Magyar Exportfejlesztési Ügynökség), a Tungsram, az NKFIH (Nemzeti Kutatási és Fejlesztési Hivatal),  az MFB Csoporthoz tartozó Hiventures, az MVM Smart Future Lab, a Valor Hungariae,  a Hello Tomorrow Hungary, az SZTNH (Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatala), Eximbank, Millenáris és Kézmű  szervezetek együttműködésében valósul meg, amelyhez partnerként az Enterprise Europe Network is csatlakozott.

A 6 hetes, virtuálisan megvalósuló inkubáció alatt a kiválasztott projektek a HU.B platform nemzetközi tapasztalattal bíró mentorainak és szakembereinek segítségével sajátíthatják el a vállalkozásindításhoz szükséges tudást és fejleszthetik tovább ötleteiket. A legjobb csapatok a programot záró Demo Day-en mutathatják be megoldásaikat és a Hiventures és Startup Campus révén megszerezhetik első befektetésüket is, 20 millió Ft értékben.

A programra június 18-ig várjuk a csapatok jelentkezését, a következő felületen:
https://www.hungarianbridges.com/reload-hungary